ΗΠΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση τρεις από τους εννέα τραυματίες σε ανταλλαγή πυρών στο Ρόουντ Άιλαντ

  • May 14, 2021
  • Comments Off on ΗΠΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση τρεις από τους εννέα τραυματίες σε ανταλλαγή πυρών στο Ρόουντ Άιλαντ

Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν την Πέμπτη 13/5. Οι τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από ανταλλαγή πυρών στην Πρόβιντενς, στο Ρόουντ Άιλαντ, ανάμεσα σε ενοίκους σπιτιού και επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αξιωματικός της αστυνομικής διεύθυνσης της Πρόβιντενς, ανέφερε ότι  έλαβαν τις πρώτες κλήσεις για την ανταλλαγή πυρών στη συνοικία Ουάσινγκτον Παρκ (νοτιοανατολικά) λίγο πριν από τις 02:00 ώρα Ελλάδας.

Όταν έφθασαν, οι αστυνομικοί βρήκαν στοιχεία που υπεδείκνυαν ότι σημειώθηκε εκτεταμένη ανταλλαγή πυρών. Ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκαν ως και πέντε όπλα, σύμφωνα με τον κ. Κλέμεντς, ο οποίος διευκρίνισε πως η αστυνομία «γνωρίζει τις δύο ομάδες νεαρών που ενεπλάκησαν», αφήνοντας να εννοηθεί πως επρόκειτο για σύγκρουση μεταξύ μελών συμμοριών.

Δεν είχαν γίνει συλλήψεις ως τις 05:00 ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με την αστυνομία, που συνεχίζει να διενεργεί έρευνα για την υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, Xinhua

www.ertnews.gr

Frontpage, ΔΙΕΘΝΗ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ανταλλαγή πυρών, ΗΠΑ, Ρόουντ ΑιλαντΕννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν την Πέμπτη 13/5. Οι τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από ανταλλαγή πυρών στην Πρόβιντενς, στο Ρόουντ Άιλαντ, ανάμεσα σε ενοίκους σπιτιού και επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, σύμφωνα με την αστυνομία. Αξιωματικός της αστυνομικής διεύθυνσης της Πρόβιντενς, ανέφερε ότι  έλαβαν τις πρώτες κλήσεις για την ανταλλαγή πυρών στη συνοικία Ουάσινγκτον Παρκ (νοτιοανατολικά) λίγο
www.ertnews.gr