Κολομβία: 25χρονη βρήκε τραγικό θάνατο σε μπάντζι-τζάμπινγκ πηδώντας από γέφυρα πριν ακόμη δεθεί

  • July 22, 2021
  • Comments Off on Κολομβία: 25χρονη βρήκε τραγικό θάνατο σε μπάντζι-τζάμπινγκ πηδώντας από γέφυρα πριν ακόμη δεθεί

Μια γυναίκα 25 ετών βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια μπάντζι τζάμπινγκ, όταν πήδηξε από γέφυρα χωρίς να έχει ακόμη δεθεί, θεωρώντας πως το σινιάλο που δόθηκε στον σύντροφό της – που ήταν έτοιμος για να πέσει – ήταν γι’ αυτήν.

Η Ζεσένια Μοράλες έπεσε από ύψος 45 μέτρων στην κοιλαδογέφυρα Αμαγά, στην Κολομβία, την Κυριακή.

Η νεαρή δικηγόρος ετοιμαζόταν για το πρώτο της άλμα με μπάντζι τζάμπινγκ μαζί με το αγόρι της. Θα ήταν οι 90οί άλτες της μέρας.

Όταν το προσωπικό έδωσε το σινιάλο στο αγόρι της για να πηδήξει, η Μοράλες το παρερμήνευσε παρά το γεγονός ότι δεν είχε δεθεί ακόμη.

Βούτηξε στην κοιλάδα όπου βρήκε τραγικό θάνατο. Το αγόρι της ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο που έπεσε και προσπάθησε μάταια με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση να την επαναφέρει στη ζωή.

Πυροσβέστες από την Αμαγά που έσπευσαν στο σημείο την ανακήρυξαν νεκρή.

Το αγόρι της Μοράλες υποβάλλεται σε θεραπεία από τα τραύματα που απέκτησε τρέχοντας να φτάσει στο σημείο της πτώσης και λέγεται πως είναι σε κατάσταση σοκ.

Πηγή: dailymail.co.uk

www.ertnews.gr

Κόσμος, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, Κολομβία, μπάντζι τζάμπινγκΜια γυναίκα 25 ετών βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια μπάντζι τζάμπινγκ, όταν πήδηξε από γέφυρα χωρίς να έχει ακόμη δεθεί, θεωρώντας πως το σινιάλο που δόθηκε στον σύντροφό της – που ήταν έτοιμος για να πέσει – ήταν γι’ αυτήν. Η Ζεσένια Μοράλες έπεσε από ύψος 45 μέτρων στην κοιλαδογέφυρα Αμαγά, στην Κολομβία, την
www.ertnews.gr